REDUCERE

Extensii de gene DarkBrown Mix Double Effect

De la 90.00 lei

Golește
Vezi coșul

Extensii de gene DarkBrown Mix Double Effect – Maya Lashes

Extensiile de gene DarkBrown Mix Double Effect sunt proiectate special pentru profesioniștii acreditați în aplicarea extensiilor de gene. Aceste extensii de gene Flat, cunoscute pentru efectul lor de iluzie optică, sunt extrem de apreciate de clienți datorită volumului vizual mare pe care îl oferă.

Caracteristici și Avantaje Extensiilor de gene DarkBrown Mix Double Effect

Efect de Iluzie Optică: Vârfurile ușor despicate creează un volum vizual dublu față de cel real aplicat. Oferind un efect spectaculos , aceste extensii de gene sunt ideale pentru a adăuga profunzime și volum

Calitate Superioară: Extensiile de gene DarkBrown Mix Double Effect sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și folosesc tehnologie avansată pentru a oferi un impact vizual uimitor.

Retenție Îmbunătățită: Datorită bazei plate și a zonei de atașare generoase, extensiile de gene Dark Brown Flat oferă o retenție superioară comparativ cu cele clasice. Baza de 2 mm prevăzută cu aluminiu permite dezlipirea benzilor fără a lăsa reziduuri, facilitând astfel reutilizarea.

Greutate Redusă: Aceste extensii de gene sunt mult mai ușoare decât cele clasice. Greutatea unei extensii de 0,15 mm este echivalentă cu cea a unui fir de 0,07 mm. Astfel asigurând un confort sporit și reducând presiunea asupra genelor naturale.

Specificații Extensii de gene DarkBrown Mix Double Effect

  • Fibra : Dark Brown / Maro inchis
  • Curburi Disponibile: B, C, CC, D, L, M
  • Grosimi: 0,15 mm
  • Lungimi: De la 7 mm până la 15 mm
  • Casete Mix: Conțin 18 linii cu următoarele lungimi: 1 x 7 mm,

1 x 8 mm, 2 x 9 mm, 3 x 10 mm, 3 x 11 mm, 3 x 12 mm, 3 x 13 mm, 1 x 14 mm, 1 x 15 mm.

Extensiile de gene DarkBrown Mix Double Effect Precauții pentru Utilizare

  • Depozitare: Păstrați extensiile de gene într-un loc uscat, ferit de căldură și razele solare.
  • Utilizare: Produs destinat exclusiv pentru uz profesional, de către persoane certificate în aplicarea extensiilor de gene.

Produsele noastre sunt fabricate în Coreea, garantând originalitatea și calitatea acestora. Extensiile de gene Double Effect Dark Brown Mix de la Maya Lashes sunt alegerea perfectă pentru profesioniștii care doresc să ofere clientelei lor un aspect natural și impresionant.