Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 600 RON

Întreținerea Extensiilor de Gene

Întreținerea Extensiilor de Gene

Întreținerea Extensiilor de Gene

Întreținerea Extensiilor de Gene: Ghid Complet pentru Tehnicieni
Procesul de intretinere adecvată a extensiilor de gene este esențial pentru a asigura durabilitatea și aspectul estetic al acestora. Acest articol detaliază procesul de întreținere, explicând fiecare etapă importantă și oferind sfaturi practice pentru tehnicieni.
Întreținerea extensiilor de gene variază în funcție de abordarea fiecărui lash stilist si de perioada in care clienta vine la refill. Completare
Aceasta se face de obicei în primele 1-2 săptămâni.
Întreținere 3_4 săptămâni.
Reaplicare Dupa 4 săptămâni

Ce presupune întreținerea extensiilor de gene?

Întreținerea extensiilor de gene implică o serie de pași efectuați regulat, care ajută la prelungirea vieții extensiilor și la menținerea sănătății ochilor și a genelor naturale. Procesul include evaluarea stării extensiilor, curățarea, eliminarea extensiilor care s-au desprins sau sunt deteriorate și aplicarea de noi extensii pentru a menține volumul și estetica.

Etape principale ale întreținerii extensiilor de gene:

Evaluarea stării extensiilor:

Începeți fiecare sesiune de întreținere cu o evaluare atentă a stării extensiilor actuale și a genelor naturale. Verificați semnele de slăbire a adezivului, extensiile desprinse și orice semne de iritație sau infecție la nivelul ochilor.

Curățarea profundă:

Curățați genele și extensiile cu un șampon special pentru gene sau o soluție recomandată care elimină acumulările de ulei și resturile fără a afecta adezivul. Acest pas este crucial pentru a preveni infecțiile și pentru a asigura o aderență optimă a noilor extensii.

Îndepărtarea extensiilor deteriorate:

Utilizați pensete specializate pentru a îndepărta cu grijă extensiile care s-au desprins sau care sunt vizibil deteriorate. Aceasta este o etapă delicată, care necesită precizie pentru a nu deteriora genele naturale.

Aplicarea de noi extensii:

După curățare și îndepărtarea extensiilor vechi, aplicați noi extensii pentru a compensa pierderile și pentru a menține aspectul dorit. Este important să alegeți extensiile potrivite în funcție de ciclul de creștere al genelor naturale ale clientei
Ce putem modifica la intretinere?
La intretinere putem modifica forma, tehnica de volum dar nu și curbura. Pentru a modifica curbura, este nevoie de îndepărtarea totala a extensiilor de gene și după o noua aplicare .
Cat dureaza intretinerea extensiilor de gene ?
Procedura poate dura diferit in functie de complexitatea lucrarii, tehnica de volum sau schimbarile pe care clienta dorește sa le facă, cat si numarul de saptamani trecute de la aplicare.
În general o sesiune durează între 60 -120 minute .
Instrucțiuni de îngrijire post-întreținere:
La sfârșitul fiecărei sesiuni, oferiți clientei instrucțiuni clare despre cum să îngrijească extensiile pentru a maximiza durata de viață a acestora. Discutați despre produsele de curățare recomandate, frecvența curățării și alte aspecte specifice de îngrijire.

Concluzie:

Întreținerea regulată a extensiilor de gene este esențială pentru menținerea unui aspect frumos și sănătos al ochilor. Prin urmarea acestor etape detaliate, tehnicienii pot asigura că extensiile de gene ale clientei rămân în cea mai bună formă posibilă, iar clientele pot beneficia de un aspect îngrijit și atrăgător pentru o perioadă mai lungă de timp.
Acest articol furnizează o privire detaliată asupra procesului de întreținere a extensiilor de gene, oferind tehnicienilor informații valoroase pentru a asigura durabilitatea și sănătatea extensiilor de gene.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *