Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 600 RON

Livrare Plata si Retur

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 48 ore. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele. Costurile de livrare

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 RON Pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 300 RON costul de transport este de 20.00 lei.

Livrarea se face prin Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru de Curierat. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Mayalashes.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, actede terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti sau motive obiective ce nu pot fi direct imputabile vanzatorului (ex: intarzieri ale curierilor, perioada de Black Friday, etc.).

Plata

Plata pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online se va face la livrarea produselor sau în momentul plasării comenzii, în cazul plăţii cu cardul.

Cumpărătorul va achita contravaloarea comenzii în numerar, integral, la primirea coletului, reprezentantului firmei de curierat care livrează comanda. Plata cu cardul se face prin intermediul procesatorului de plăţi EuPlatesc.

În cazul în care comanda este plătită online cu cardul iar clientul cere anularea comenzii sau MAYA LASHES SRL nu poate onora comanda datorită lipsei stocului sau din orice alt motiv, returnarea banilor se va efectua către client în contul din care a fost facută plata inițial sau in cel furnizat ulterior.

POLITICA DE  RETUR

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la Retur. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate: fără urme ale utilizării, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte. Deteriorarea produselor sau punerea lor într-o stare în care nu mai pot fi vândute duc la refuzarea returului. Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat va rugam să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur mentionate mai sus. Pentru orice detalii sau neclaritati privind returul produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.